Hondenvereniging Walcheren, Dé Hondenschool met meer dan 30 jaar ervaring..

Dé hondenschool met meer dan 30 ervaring!!


Beste cursisten die bij ons met zijn/haar pup loopt !!   klik op > Cursussen  voor meer info over om te gaan met de pup.

Deze info staat onderaan van de pagina. Let op uw email !



Aan alle leden van de HOWA,  

Hier een bericht van het bestuur, waar we allemaal mee te maken hebben. Iedereen leest en hoort het nieuws de laatste dagen, en ook wij moeten jullie hierover informeren.   

Laat het duidelijk zijn, dat zover het er nu naar uitziet, het voorjaarsseizoen compleet komt te vervallen. De voorlopige datum staat nu op 1-juni 2020, als er tussentijds iets veranderd zullen we jullie hierover berichten.  

Dit is voor ons als vereniging ook een aderlating en we missen de gezelligheid nu al, maar jullie en onze gezondheid gaat voor. 

Wij gaan over een paar weken als iedereen een beetje bijgekomen is overleggen hoe we dit verloren seizoen moeten rechtzetten. Zeker ten opzichte van alle cursisten die de cursus betaald hebben, en misschien nog geen les gelopen hebben.Ook hiervoor vragen we jullie begrip, dat dit ook financieel de club treft.   

We willen ook alle leden die met hun hond trouw iedere week naar de HOWA kwamen, sterkte wensen voor de komende weken.   

Tja, hoe houdt je je hond bezig, wandelen mag ook maar beperkt, en een praatje op afstand is ook niet alles.   

De HOWA zal waarschijnlijk als dit weer mag, direct opstarten met de pups, want die leiden er het meest onder.   

Misschien goed om op het internet te kijken om socialisatie van een pup in goede banen te leiden.   

Voor eventuele vragen zijn wij altijd bereikbaar via ons mail adres;   info@hondenverenigingwalcheren.nl 

Ook onze geplande activiteiten komen allemaal te vervallen, ook heel erg jammer.   

Laten we met z’n allen de schouders er onder zetten en hopen op een leuke zomer en weer een geweldig najaar seizoen.   

Heb je nog leuke ideeën om je hond bezig te houden de komende weken, laat dit dan weten aan clubblad@hondenverenigingwalcheren.nl 

Dan kunnen we dit nog in het boekje van april zetten, leuk voor iedereen die het boekje leest en er inspiratie van op kan doen.   

Want laten we eerlijk zijn, ook de honden kunnen er niets aan doen, zij zijn afhankelijk van ons.       

Wij zullen iedereen op gepaste wijze blijven informeren, maar dit gaat nu eenmaal via het bestuur en dit kost tijd.   

Hopend jullie hierbij genoeg informatie te hebben verstrekt, en heb vertrouwen we slepen elkaar er doorheen.   

Groetjes het bestuur.  




12 december 1984 werd in Vlissingen door de Hondenvereniging Walcheren de eerste hondencursus gegeven. Op 1 grasveld gescheiden door een net waren 65 leden en 4 instructeurs wekelijks met veel plezier met hun honden bezig. In september 2002 is de Howa verhuisd naar de huidige locatie aan de President Rooseveltlaan 733a achter de sporthal Baskenburg in Vlissingen.

Een prachtige plek met 5 trainingspleinen, 1 groot behendigheidsveld en een gezellige kantine. Ondertussen is de HOWA uitgegroeid tot een vereniging met zo’n 250 leden en 11 instructeurs en twee aspiranten, is het succes zo groot dat het op de maandag-, donderdagavond en zondag een drukte van belang is op de trainingsvelden van de Howa.

Naast de cursussen worden er ook regelmatige leuke activiteiten georganiseerd voor honden, kinderen en baasjes. Denk aan voorjaars- en najaarswandelingen, een paasfeest met activiteiten voor de kinderen en de honden of een heuse wedstrijddag met spelletjes waarbij zowel de hond als het baasje aan de slag moet. Maar ook de Bingo avonden worden druk bezocht!! Jaarlijks wordt het seizoen afgesloten met een barbecue.

De Howa is aangesloten bij de Stichting Gedrag, Gehoorzaamheid en Behendigheid van de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia en daardoor erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.




 


 




 

 

 


Opbellen
E-mail