Hondenvereniging Walcheren: De hondenschool met méér dan 30 jaar ervaring!

Dé hondenschool met meer dan 30 ervaring!!


De Howa-Mix is bedoeld voor zowel mens als dier en is een mix van gedrag, gehoorzaamheid, fly-Ball en behendigheid (de toestellen staan dan wel veel lager). Op het programma staan ook zaken als voedsel weigeren en speuren.

Verder zit er een wedstrijdelement in. Denk aan een slalomparcours met allerlei opdrachten voor de baas en de hond. Een opdracht kan zijn dat de hond af moet en de baas een bal door een hoepel moet gooien. De hond blijft tijdens het gooien van de bal af. Ook samen springen is onderdeel van de cursus. Springt de hond onaangelijnd mee krijgt men bonuspunten. Zo zijn er verschillende opdrachten die door baas en hond in een zo kort mogelijke tijd gedaan moeten worden. Mensen vanaf ongeveer 45 jaar hoeven niet mee te springen, mag wel.

Een heel leuke bezigheid, waarbij het contact tussen u en uw hond vele malen beter zal kunnen worden. Uw hond moet wel C-cursus gelopen hebben maar hoeft niet geslaagd te zijn. Het is natuurlijk wel beter gezien de gehoorzaamheid en discipline die van uw hond verlangd wordt.

De les duurt ca. 1 uur
E-mailen
Bellen